skip to Main Content
info@mdsparts.nl 0318 - 647 403

Watersnijden

Wij snijden alles uit diverse plaatmaterialen op maat
Meer informatie…

Frezen

Een verspanende bewerking van zeer hoge kwaliteit
Meer informatie…

Draaien

Ronddraaien van elementen waarmee we kunnen snijden
Meer informatie…

Stappenplan voor watersnijden bij Watergroup B.V.

Engineering

Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om uw concept te ontwerpen bieden wij u deze mogelijkheid. Onze engineers zijn gespecialiseerd in het omzetten van uw idee naar een realistisch concept. U kunt uw idee inzenden of concept inzenden.

Bestanden aanleveren

Via onze aanleverpagina kunt u zelf de tekeningen uploaden en diverse parameters invoeren. Hierna doen we u binnen 24 uur een passende offerte toekomen. Na goedkeuring van de offerte starten we direct de productie.

Productie & Levering

Uw goedgekeurde concept zal worden omgezet in werkelijkheid. Onze watersnijdtafels zullen de productie realiseren en we houden u digitaal op de hoogte middels foto’s. Hierna zullen we uw eindproduct direct afleveren.

U kunt direct uw ontwerp aanleveren, wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen!

WaterGroup realiseert alles op basis van water;
projecten met een spatzuiver resultaat

Het geheim van WaterGroup B.V.

Watersnijden is onze specialisme. Met een gepassioneerd team van experts is WaterGroup de adviseur en producent voor het snijden met water. Onze machine, de ByJet Smart 3015, is ons paradepaardje. Hiermee kunnen wij materialen verwerken van maar liefst 3000 x 1500 mm. De maximale dikte van materialen kan uitlopen tot wel 200mm dik. Wij kunnen alle materiaal soorten bewerken; alle soorten stalen en metalen zijn goed voor onze dagelijkse productie. Indien u ideeën heeft voor het ontwikkelen van een uniek product, dan kunnen wij u, middels een handmatig ontwerp, uw product realiseren.

Back To Top