skip to Main Content
info@mdsparts.nl 0318 - 647 403

Nieuwe Watersnijtafel

Deze aankoop is een feit: de ByJet Smart 3015 van Bystronic. Met trots kunnen wij deze krachtpatser aankondigen in ons assortiment. Met deze update kunnen we onze diensten met betrekking tot het watersnijden nog specifieker aanbieden.

Deze watersnijtafel beschikt over hydraulische drukversterkers van mechanische hogedruk pompen waardoor het een druk geeft van meer dan 5000 bar, dat is behoorlijk uniek te noemen. Wij zijn, middels deze watersnijtafel, in staat om ecologisch bewust en prijsbewust te produceren. Dit is een voordeel voor het ‘groene’ Nederland en voor u, als afnemer van onze productie.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de pagina over de watersnijtafel.

 

WaterGroup bv

Watersnijden met WaterGroup
WaterGroup vertegenwoordigt een groep bedrijven welke zich inzetten om een hoge, snelle en betaalbare service aan te bieden binnen het watersnijden. Wij geloven in samenwerken en geloven in ons product.

Wij zijn vakkundig en allround: van ontwerpen tot productie; van oplevering tot transport. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring kunt u dus altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Daarnaast gebruiken wij ook alleen maar de meest hoogwaardige materialen en technieken, waardoor wij een optimale productie aanbieden.

Wilt u meer weten over WaterGroup? Bel ons: 0318 - 647 403

Back To Top